Rok 2021 mal byť rok trocha iný, ako ten predošlí. Ale nie je. Aj v tento rok máme obdobie Vianoc poznačené lockdownom. Preto, aby ste mali možnosť vyberať z pohodlia domova podobne ako v predajni, sme pre Vás nafotili pulty našej predajne. 

Prečo nie sú všetky šperky na e-shope? 

Predávame veľké množstvo exkluzívnych produktov, ktoré sú len skladom na predajni. Sme oblúbené a veľké lokálne zlatníctvo a zlatnícka dieľňa. Vsádzame na osobný vzťah so zákazníkom a preto poskytujeme v predajni exkluzívne produkty a prvotriedne služby za každých okolností.


Objednávať šperky počas "lockdown" obdobia môžete:

✅ 1, Online cez náš e-shop: https://www.ezlatnictvo.sk (ak si vyberiete šperk na e-shope, objednať ho môžete priamo tam)
✅ 2, Telefonicky na čísle: 0949247688 (cez SMS, Whatsapp prijímame objednávky z e-shopu a z fotiek našich pultov)
✅ 3, Cez Whatsapp: https://wa.me/00421949247688
✅ 4, E-mailom: info@ezlatnictvo.sk


 

Výhody a garancia objednávky počas "lockdownu" obdobia:

⏰ ⏰ ⏰ Do 1 hodiny máte každý šperk (ak je ešte na sklade) pripravený na našej predajni - Partizánska 1285, Dubnica nad Váhom (počas otváracích hodín výdajného okienka)

???? ???? ???? Tovar nad 150€ vám doručíme ZADARMO priamo k Vám domov - platí pre adresy 20 km od Dubnice nad Váhom. Doručujeme v daný deň poobede.

???? ???? ???? Garancia nesprávneho darčeka - všetky šperky kúpené na diaľku počas vianočného obdobia (December) Vám po “lock-downe” v prípade potreby ZADARMO zameníme za iný šperk podľa Vášho výberu (ak by ste náhodou netrafili presne darček).


Fotky pultov a výkladov Zlatníctva mGold Dubnica nad Váhom

Okrem kompletných pultov predajne so zlatými šperkami ako prstene, náušnice, náramky, retiazky a prívesky, sme nafotili aj výklady a priložili aj fotky diamantových šperkov. Veríme, že sme týmto k vám bližšie. Ak máte záujem o detailnú fotku konkrétneho šperku, neváhajte nám napísať (Whatsapp, Facebook, Instagram, SMS) a my Vám prepošleme všetko potrebné.